Pannenkoekenverkoop
 

                                                                                                                                              Melsen, Schelderode 22.02.2019
Beste ouders,Na de successen van  vorige schooljaren, organiseren we dit schooljaar voor de vijfde maal een grote pannenkoekenverkoop. Een jubileumeditie dus .. Het zou dan ook fijn zijn als alle voorgaande verkooprecords sneuvelen !


1 pak = 9 pannenkoeken = € 5


De opbrengst van de vorige acties investeerden we onder andere in de aankoop van DOO-TABS (multifunctionele tablets), aanleg groenzone in Melsen, aankoop didactische materialen weeg-,meet- en doekoffers, …

                                  

Op onze beide vestigingen organiseren we de actie dit schooljaar met als doel een aantal verfraaiingswerken uit te voeren te Schelderode in de eetzaal/turnzaal.

 

De pannenkoeken zijn voorverpakt en worden ons aangeleverd door het Beauvoords Bakhuis. Ze bewaren tot 20 dagen in de koelkast en 6 maanden in de diepvriezer. De pannenkoeken zijn bereid met verse boter en volle melk !


Laat er ons samen voor gaan en smul een pannenkoekje mee….

Spoor ook vrienden, familie, buren aan om een pakje te kopen !


De juffen noteren wekelijks de bestellingen – gelieve daarom uw bestelling en het geld in een gesloten enveloppe aan de juf te bezorgen uiterlijk tegen maandag 25 maart. De bestellingen kunnen worden afgehaald op school op vrijdag 5 april vanaf 14.30 uur.


De best verkopende klas wint een klasontbijt ! Maar ook onze individuele topverkoper valt  in de prijzen.


Wij duimen alvast voor een groot succes ! Bedankt voor uw steun !Carlo Piscador

Pannenkoekenverkoop

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x