Oog voor lekkers

Beste ouders,


dankzij de sponsoring van een heel aantal ouders, sympathisanten en een gedeeltelijke subsidiĆ«ring kunnen wij ook dit schooljaar weer het fruitproject op onze school garanderen. De schenkers waren zo gul dat we uitzonderlijk zelfs 30 weken fruit kunnen aanbieden aan onze/jullie kinderen. Dit project kadert volledig binnen het gezondheidsbeleid dat we als school willen nastreven.

We wensen kinderen te laten kennis maken met gezonde alternatieven voor tussendoortjes/snackjes.

DINSDAG = FRUITDAG op onze school

Die dag vragen we uitdrukkelijk om enkel snackjes mee te nemen naar school in de vorm van groenten, fruit, noten, gedroogde vruchten.

Om een extra stimulans te geven zullen we vanaf 10 oktober tot 11 juni  (gedurende 30 weken) een gratis stuk fruit/groente aanbieden.

We willen hiermee de verantwoordelijkheid voor het voorzien in gezonde tussendoortjes niet doorschuiven van de ouders naar de school. We geloven er sterk in dat het voorbeeld dat de school stelt ook zijn invloed kan hebben op de andere dagen van de week. Onze kleuters slagen erin om elke voormiddag een fruit-/groenten-/notensnack mee te brengen naar school.

Graag willen we dit dan ook bij onze kinderen van de lagere school aanmoedigen.


Met deze initiatieven hopen we een gezonde attitude bij te brengen en meer gezonde tussendoortjes op onze school te zien.


De kalender met het aangeboden fruit/groente kan u hier raadplegen.


We wensen iedereen een smakelijk en gezond project toe!

Oog voor lekkers

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x