De Warmste Week

De laatste week voor de kerstvakantie wordt de laatste jaren mee gekleurd door 'De Warmste Week'. Een lovend initiatief dat de verbondenheid en solidariteit tussen mensen wil versterken in deze periode van het jaar , naar Kerstmis toe. Jaar na jaar groeit de populariteit van deze actie en zet mensen over heel Vlaanderen in beweging om iets te ondernemen voor 'een ander'. Ook als school onderschrijven we dit project dat aansluit bij ons schooleigen opvoedingsproject heel graag en tonen dit door ook actief ons steentje bij te dragen.

Dit schooljaar kozen we ervoor om de 'Cliniclowns' te steunen voor het mooie en hartverwarmende project dat ze dagdagelijks bij vele zieke kinderen brengen.

Onze oudste kleuters mochten dit ook aan den lijve ondervinden bij hun bezoek aan de kinderafdeling van het UZ Gent.

Om dit project financieel te steunen lieten onze kinderen zich sponsoren door familie en vrienden. Sommige kinderen gingen hiervoor ook in de eigen spaarcenten, naar ik verneem.

Op vrijdag 20 december laten de oudste leerlingen (Schelderode) zich sponsoren voor een wandeling van Schelderode naar Melsen en terug. Om 10.30 uur houden ze een adventsviering in de kerk van Melsen.

De jongste kinderen (Melsen) houden op vrijdag 20 december in de namiddag een lichtjeswandeling indien het weer het toelaat.

Alvast dank voor zoveel solidariteit en warmte.

Laten we dit mooie en warme gevoel van solidariteit en verbondenheid meenemen in de eindejaarsperiode en het nieuwe jaar !

Carlo Piscador

Dankzij de inzet van de kinderen en de sponsoring van vele familieleden en vrienden haalden we 

                                                                           € 3033,3 op.

                                    Hartelijk dank voor zoveel warmte in Melsen en Schelderode !


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x